Как правим халки

Уважаеми клиенти, ние изработваме восъчен модел за всяка халка, която произвеждаме – Вие решавате как да изглежда и определяте всички параметри.

1. Уточняваме дизайна на халките с клиента – Вие можете да промените ширината и височината на модела, който сте избрали, можете да смените цвета на златото, можете да увеличите или намалите броя на камъните, или съвсем да ги премахнете. Вие можете да определите бюджет и ние ще направим Вашите халки с такова тегло, че да не надхвърлим определената сума. Дайте воля на въображението си и можете да сте сигурни, че ще получите точно това, което сте искали. 

2. Ние изработваме модели за всяка халка от бижутерски восък – именно това Ви гарантира високото качество на готовия продукт. След като моделите са готови, Вие можете да ги видите и премерите, и ако са нужни допълнителни корекции, да бъдат направени.

3. Восъчните модели се опаковат в бижутерски гипс и се изпичат за 24 часа на висока температура. Восъкът изгаря и в гипсовия калъп остава кухина с точната форма на Вашите халки. В кухината под високо налягане се налива разтопен метал.

4. Металните отливки се изпилват, шлайфат и полират, камъните се монтират, ако е нужно, се прави родиево покритие. Вашите венчални халки са готови – получавате ги в подходяща опаковка, с три години пълна гаранция и сертификат за качество.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!